10+1 λόγοι για να συνεργαστείτε με την κορυφαία Εταιρία Α. Μαργαρίτης:

 1. Η Εταιρία Α. Μαργαρίτης είναι Άμεσος Εισαγωγέας από εργοστάσια και exporters και όχι μεταπωλητής εσωτερικής αγοράς.

2. Είναι εισαγωγέας Ανταλλακτικών και Πρώτης Τοποθέτησης και εναλλακτικών λύσεων που πληρούν τις προδιαγραφές και είναι άριστης ποιότητας.

3. Η Εταιρία Α. Μαργαρίτης σας προσφέρει τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και τον καλύτερο συνδυασμό Ποιότητας και τιμής αποδεδειγμένα. 

4. Λειτουργεί από το 1977, διανύοντας μία εξαιρετική πορεία ανάπτυξης εδώ και 37 χρόνια, εξασφαλίζοντας αξιοπιστία και σιγουριά σε κάθε σας παραγγελία.

5. Είναι η μεγαλύτερη εταιρία σε ότι αφορά την εξειδίκευση στο VW-AUDI-SKODA-SEAT Group.

6. Προσφέρει Υψηλή Τεχνογνωσία με Κορυφαία Εξειδίκευση στα Μηχανικά Μέρη.

7. Διαθέτει ποικιλία ανταλλακτικών στα προσφερόμενα ανταλλακτικά αυτοκινήτου και μπορεί να καλύψει ανά πάσα στιγμή τις εξατομικευμένες ανάγκες σας.

8. Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση, η οποία διατηρεί τη φιλική επαφή με τον Συνεργάτη και Καταναλωτή, χτίζοντας μαζί τους μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης που στηρίζεται σε διαχρονικές αξίες.

9. Η αγάπη για το προϊόν έχει εξασφαλίσει στην Εταιρία Α.  Μαργαρίτης εδώ και χρόνια αφοσίωση στις ανάγκες των πελατών τοποθετώντας τον καταναλωτή στο επίκεντρο της εταιρικής πολιτικής.

10. Διαθέτει συντονισμένη πολιτική After Sales παρέχοντας Υψηλές Υπηρεσίες Service μέσα από το εξειδικευμένο προσωπικό της Εταιρίας. 

 +1:

Προσφέρει μέγιστη Ασφάλεια και Εγγύηση σε όσους συνεργάζονται με την Εταιρία Α. Μαργαρίτης, δηλαδή εσένα

web architecture & design / CREATIVE MONKEY