Η εταιρεία Α.Μαργαρίτης εξειδικεύεται στα VW group ανταλλακτικά αυτοκινήτων από το 1977 . Η 45 ετών εμπειρία μας ΜΟΝΟ στα ανταλλακτικά για VW και AUDI καθώς επίσης και στα ανταλλακτικά για SEAT και SKODA ( μετά την ενσωμάτωση τους από το VW group ) μας καθιστά στην κορυφή της τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης στα ανταλλακτικά στο group της Volkswagen.

Ολο το  προσωπικό της εταιρείας είναι άρτια καταρτισμένο και εκπαιδευμένο στο να σας δίνει λύσεις , απαντήσεις και προτάσεις , στο να κάνετε την καλύτερη δυνατή σωστή επιλογή για το ανταλλακτικό που χρειάζεστε , είτε στο τηλεφωνικό μας κέντρο είτε με την επιίσκεψη σας στο κατάστημα μας που εδρεύει στο Περιστέρι στην Θηβών 140.

Η εταιρεία Α.Μαργαρίτης εξειδικεύεται στα VW group ανταλλακτικά αυτοκινήτων από το 1977 . Η 45 ετών εμπειρία μας ΜΟΝΟ στα ανταλλακτικά για VW και AUDI καθώς επίσης και στα ανταλλακτικά για SEAT και SKODA ( μετά την ενσωμάτωση τους από το VW group ) μας καθιστά στην κορυφή της τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης στα ανταλλακτικά στο group της Volkswagen .

Ολο το  προσωπικό της εταιρείας είναι άρτια καταρτισμένο και εκπαιδευμένο στο να σας δίνει λύσεις , απαντήσεις και προτάσεις , στο να κάνετε την καλύτερη δυνατή σωστή επιλογή για το ανταλλακτικό που χρειάζεστε , είτε στο τηλεφωνικό μας κέντρο είτε με την επισκεψή σας στο κατάστημα μας που εδρεύει στο Περιστέρι στην Θηβών 140 .

Ένα από τα βασικά  που έχουμε επενδύσει είναι η εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Πέρα από την τηλεφωνική εξυπηρέτηση , η οποία είναι άμεση χωρίς καθυστερήσεις , με έγκυρες και γρήγορες απαντήσεις ( λόγο και της εξειδίκευσης μας ) η εταιρεία επίσης διαθέτει διανομείς  και καθημερινά παραδίδουμε  παραγγελίες σε όλα τα συνεργεία της Αττικής .

Επίσης καθημερινά στέλνουμε δέματα σε όλα τα μέρη της Ελλάδος καθώς 45 χρόνια μετά το πελατολόγιο της εταιρείας έχει διευρυνθεί σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας .

H εταιρεία Μαργαριτης δραστηριοποιείται στον χώρο της εισαγωγής από το εξωτερικό ανταλλακτικών για όλα τα μοντέλα του Volkswagen group .

Στην γκάμα των προιόντων μας περιλαμβάνονται μόνο επώνυμα Ευρωπαικά εργοστάσια κυρίως από την Γερμανία , πολλά εκ των οποίων αποτελούν πρώτη τοποθέτηση στην αυτοκινητοβιομηχανία της Volkswagen.

Στο πρόγραμμα μας συμπεριλαμβάνονται πάνω από 12.000 διαφορετικοί κωδικοί για ανταλλακτικά VW group , μια τεράστια γκάμα επιλογών και διαφορετικού brand ανά κωδικό .